Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

donderdag 26 november 2020

GerJanne

Wellicht totaal overbodig om te vermelden..... 
vandaag is GerJanne jarig 😊.
En zoals zovelen in blogland ging er ook een kaart van mij richting Twello.
Voor speciale mensen maak ik graag speciale kaarten.... en ik heb dan ook maar weer eens mijn Cameo aangeslingerd en ben aan het puzzelen gegaan en uiteindelijk is er deze kaart uitgerold:
De macaron-afbeelding (in png) is van DigiPPP en daar heb ik een aantal hartjes omheen gedrapeerd. Het mooie van png-afbeeldingen is dat je ze over elkaar heen kunt leggen. Dit heb ik met het woordje 'Birthday' en met de basiskaart gedaan.
Jullie zien dat de rand en het kader bestaan uit tig macarons. Deze heb ik uitgeprint en daarna de tekst 'Birthday' uit de rand gestanst en het basisvel (met een mal vanCrealies) uit het kader; noodgedwongen want de Cameo vertikte het om te snijden (probleem is inmiddels gelukkig opgelost).

De macaron heb ik een kwartslag gedraaid, de hartjes verkleind, vermenigvuldigd en om de andere hartjes gedrapeerd, vervolgens geprint en daarna uitgestanst met een stans van Crealies een maatje kleiner dan de basiskaart.
Het woord 'Happy' heb ik ook met de software van de Silhouette gemaakt.
Als laatste nog een easel achter de kaart geplakt en de kaart kon op de post. 
GerJanne super bedankt voor het fotograferen van de kaart..... was ik dus helemaal vergeten 🙈!
Een hele fijne avond gewenst en graag tot een volgende kaart!

donderdag 12 november 2020

Kerstdonderdag

Hoewel mijn voornemen aan het begin van het jaar was om (minimaal) regelmatig mee te doen met de wekelijkse Kerstdonderdag in blogland, is de kaart die ik jullie vandaag wil laten zien pas mijn 2e kerstkaart voor 2020..... aan de bak dus!
Na maandenlang inspiratieloos naar mijn hobbyspullen en -apparaten gestaard te hebben, begint het nu toch stilaan weer te kriebelen. Nu nog ergens wat tijd vandaan peuteren en dan komt het helemaal goed 😂.

Wellicht is het jullie niet ontgaan dat op mijn MHH-challengeblog tot de 15e de SL-cardchallenge loopt. In dat kader heb ik mijn Cameo maar weer eens onder het stof vandaan gehaald en ben aan het experimenteren gegaan.
Uiteindelijk is er deze SL-card uitgerold.
Het achtergrondpapier komt uit een hele oude paperpad van Lili of the Valley/NitWitCollections - Country Lady.
De tekst 'fijne Kerst' heb ik met de Cameo gemaakt en de kleur van de letters aan het DP aangepast, door het DP te scannen en in de software van de Cameo te laden. Op deze manier kun je heel mooi tekst en/of afbeeldingen aanpassen aan het papier dat je wilt gebruiken. De kerstman is een afbeelding van FAV.png.

Zo het begin is er weer..... nu zien vol te houden 😉.

Challenges:

Een heel fijne avond verder en hopelijk snel tot een volgende keer.