Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

vrijdag 17 september 2021

Nieuwe fase....

In juni is Irene's kleindochter Zoe 4 geworden en is inmiddels aan haar 'primary school' periode begonnen; wat wellicht velen van jullie inmiddels op het blog van Irene hebben kunnen lezen. Weer een nieuwe fase in het leven van de (alweer minder) kleine Zoe.
 Enige tijd daarvoor had Irene mij in één van onze mails aan elkaar al verteld dat in Engeland schoolkostuums gedragen worden en dat Zoe een grijs rokje met wit blousje en rode trui of vestje zou gaan dragen. Het toeval wilde dat ik digi's van MoManning had van meisjes en jongens in schooluniformen. Dus ben ik ergens in mei aan de slag gegaan om een 'verjaardagskaart' voor opa en oma te maken. In het begin was het kleuren nog wat onwennig, omdat het zeker een jaar geleden was dat ik gekleurd had. Gaandeweg (lees na 3 mislukte pogingen😆) ging het beter en kreeg ik er zowaar plezier in.
Uiteindelijk is er deze kaart uitgerold:
Irene had me al eens verteld dat Zoe gek op roze is, dus moest de kaart in het roze. Ook het schooltasje en het koffertje heb ik roze gekleurd. Jullie zien dat Zoe er helemaal klaar voor is!

Ik had Irene beloofd dat ik de kaart op dezelfde dag te plaatsen als zij dat zou doen.....maar totaal vergeten. Nogmaals sorry Irene. We zullen maar zeggen 'beter laat dan nooit'.

Dit is de eerste blogpost sinds begin april. 
Ik heb maanden - door gezondheidsproblemen bij zowel Martin als bij mij - niet de puf gehad om te bloggen; als de verzorging van Martin gedaan was, was de energie bij mij ook op. In plaats van 's avonds te knutselen en bloggen plofte ik in mijn stoel en viel vaak direct in slaap🙈...... so not me!
Langzaam maar zeker komt de energie weer wat terug en hoop ik weer wat te kunnen freubelen en bloggen én een bezoekje te brengen aan jullie blogs.
Dus wie weet tot snel.......
Een fijne vrijdag gewenst.

20 opmerkingen:

 1. She is such a cutie.
  Hope everything will get better and you will have some energy to craft.
  Take care xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke kaart Angela!....je hebt de digi mooi ingekleurd.
  Fijn dat het weer wat beter met je gaat.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha lieve Angela!
  Je beeldige en lieve kaart staat in mijn Hobbyhonk te pronken én heeft ook op mijn blog staan schonen, nogmaals dank je wél! Ik stuur je straks wat kiekjes van de GROTE dag 🥰.
  Fijn dat het weer wat beter gaat en hoop snel weer iets moois op je blog te zien!
  Liefs xxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kaart Angela. Gelukkig dat het weer wat beter gaat en krijg je weer de energie terug van freubelen en bloggen. Dieze kaart is echt heel gaaf. Vrolijk en persoonlijk gemaakt. Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat een leuke kaart, en wat heb je Zoë prachtig ingekleurd! Fijn dat je de zin om te knutselen weer hebt gevonden.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat geweldig hoe je over de kaart nagedacht hebt, de juiste kleuren gebruikt hebt zodat het een echte Zoe kaart wordt. Ik vind hem geweldig goed gelukt. Wat verdrietig om te lezen dat jullie beiden een hele tijd in de lappenmand zaten, hopelijk gaat het vanaf nu weer beter, sterkte! Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk kaartje Angela
  Precies in de goede kleurtjes!
  Wat vervelend dathet wat minder ging met jullie, hopelijk gaat hetvanaf nu wat beter!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is zo leuk! Irene vertelde er al over natuurlijk! En dat Zoe al 4 is, dat gaat zo snel..
  Gelukkig dat het weer de goede kant op gaat met jullie gezondheid. EN als je dan weer aan het fröbelen slaat, gaat het kleuren vast ook weer snel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt een schat van een jaart gemaakt!!
  Wat vervelend dat het allemaal niet zo lekker ging. Hoop dat de energie weer een beetje terug komt, denk aan jezelf,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattig kaartje!!!
  Echt heel leuk gemaakt.
  Het roze maakt het heel persoonlijk en speciaal voor Zoë.
  Zoals je het (half) in een lijstje hebt gezet vind ik ook heel leuk bedacht.

  Ik heb je al langere tijd gemist in Bloggersland, wat naar dat je gezondheid te wensen overlaat.
  Ik hoop dat het vanaf nu elke dag een beetje beter zal gaan.
  Lieve groetjes, Daphne.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Supermooi kaartje maakte je voor Zoë…heel leuk gedaan!
  Hoop dat jullie gezondheid vanaf nu opwaarts gaat en dat jij weer wat energie krijgt…sterkte gewenst!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kaart.Fijn dat je weer wat fitter wordt en weer zin in de hobby hebt.veel sterkte nog.groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schattig kaartje heb je gemaakt Angela. Prachtig ingekleurd ook. Wat vervelend dat het allemaal niet zo lekker ging. Hopen dat het nu allemaal weer wat beter zal gaan met jullie. Heel veel strekte gewenst.

  Lieve groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gelukkig ga je weer de goede kant op Angela, verdrietig dat je zo'n zware tijd achter de rug hebt. Knap dat je toch deze leuke kaart gemaakt hebt, mooi ingekleurd en ook een leuke originele layout vind ik. Hopelijk zet de verbetering door, sterkte.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een superschattig kaartje maakte je Angela, echt origineel met het leuke schooltunue. Fijn om je weer te zien in blogland,zware tijd hebben jullie gehad (en nog denk ik) Houd je haaks en liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke kaart maakte je voor Zoe. Je bent het kleuren nog niet verleerd.
  Fijn dat je je inmiddels weer wat fitter gaat voelen.
  groetjes, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat een schattig kaartje is dit geworden, super leuk gemaakt Angela!! Wat vervelend zeg dat het met jullie gezondheid niet wil, hopelijk wordt het snel weer wat beter en krijg je weer wat meer energie!

  Ik wil je via deze weg ontzettend bedanken voor je lieve post, de kaart voor mijn verjaardag en de kaart voor onze bruiloft. Allebei zo mooi gemaakt. Heel erg bedankt voor je lieve kaartjes, ze staan allebei te schitteren hier in de kast!!

  Het allerbeste weer!

  Liefs, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela