Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

maandag 19 maart 2018

Casper naar de peuterspeelzaal!

Hallo allemaal!

Op de valreep toch nog de kaart voor de sketch challenge bij De Egel afgekregen.
Toen 14 dagen geleden de challenge online kwam, was ik gelijk enthousiast en wist precies wat ik maken wilde...... een kaart voor Casper! Want Casper mag eind deze maand voor het eerst naar de peuterspeelzaal.... eindelijk! Daar denkt zijn moeder echter heel anders over; het gaat haar allemaal veel te snel..... en niet alleen zij vindt dat..... ook oma wordt er een beetje melancholisch van ;). 

Maar goed..... de sketch van De Egel. Deze had ik in gedachten al zeker 10x uitgewerkt. Ik ben er ook al een aantal keren voor gaan zitten..... de in te kleuren afbeelding was inmiddels uitgekozen.... maar daar bleef het bij. Telkens als ik aan mijn bureau ging zitten (of er soms zelfs alleen maar aan dácht) kwam er wat tussen..... dochters die bellen en ff hun hart moesten luchten, Martin die hulp nodig had met computeren (soms lukt het typen niet), thuiszorgmedewerkers die vragen hadden over voorzieningen die geregeld moesten worden..... ga zo maar door.

Kortom de kaart bleef in mijn gedachten zitten..... tot gisterenavond. Ik heb de telefoon uitgezet, de huisbel uitgeschakeld en Martin medegedeeld dat ik een uurtje niet gestoord wilde worden; soms moet je het hard spelen whahaha.
Ik heb mijn grote vriend Cameo onder het stof vandaan gehaald en ben aan de slag gegaan. In de software van de Cameo heb ik het digitale designpapier van SheryK Designs 'Schooldays' geïmporteerd en bewerkt. So far so good..... tot ik ging printen. Het was de bedoeling dat er uit de printer primaire kleuren zouden rollen...... helaas; de net nieuw geïnstalleerde cartridges weigerden dienst. 
Zo zien de beoogde kleuren eruit:
en zo kwam het uit de printer:
Nu kon ik hoog en laag springen.... de kaart moest af. Dus zat er niets anders op dan het geprinte designpapier te gebruiken en aan de slag te gaan.
Uiteindelijk is deze kaart eruit gerold:
De digi is van Whimpsy Stamps en heb ik net als het designpapier en de tekst met de print&cut techniek gemaakt; ontwerpen in de software van de Cameo, printen met de printer en daarna traceren en snijden met de Cameo..... zo leuk om te doen.
Het draakje (Capser is helemaal weg van draakjes) heb ik met FaberCastell gekleurd. Het draakje en de beide tekstdelen heb ik 4x uitgesneden met de Cameo en op elkaar geplakt. De achtergrond is een embossingfolder van Aurelie; het zijn A6 folders, dus voor deze afmeting (22x11) moest het 2x door de stansmachine.

Challenge:

Dit was het voorlopig weer.
Geen idee wanneer er weer wat te plaatsen valt..... jullie zien me vanzelf wel weer verschijnen :).

Een heel fijne maandag verder.


20 opmerkingen:


 1. Heel gaaf dat je meedoet met onze '#53e' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes met de challenge.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt er toch maar een gave kaart van gemaakt!
  Ik zou ook meer met de silhouet cameo moeten doen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful card. Love the cute dragon.
  Valerija xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouw volharding én de Cameo hebben het toch maar mooi voor elkaar gekregen en ook al zijn de kleuren wat fletser dan je wilde...de kaart is zó leuk geworden Angela! Die sketch is in blogland mega-populair, heb medelijden met het DT haha! Caspar al weer zó groot, gaat écht veel te snel allemaal, heeft hij er zin in?
  Ik hoop dat je af en toe tóch weer even Angela-time hebt en ons wat leuk laat zien!

  Liefs, xxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Angela, als je nog eens héél véél tijd hebt: links is amper wat van je tekst te lezen door die mooie bloemen..jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is die super leuk geworden!! Gaaf dat draakje met zijn rugzak. De tijd vliegt voorbij.
  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Angela. Leuk draakje met z'n rugzak.
  Casper zal het vast naar z'n zin hebben op de peuterspeelzaal, maar ik kan het begrijpen dat moeder en oma er een beetje tegen opzien.

  Lieve groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Angela,
  wat een gaaf kaartje! En dat die kleuren zo anders uit de printer kwamen is in dot geval helemaal niet erg. Ze zijn heel mooi!! Ja, de tijd gaat zo snel...peuterspeelzaal alweer.
  Dank je wel voor het meedoen bij ons van de Egel. tot gauw! Hopelijk heb je wat meer ongestoorde tijd de komende week...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een erg leuke kaart heb je weer gemaakt
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zit nu achter de grote pc en alles is perfect te lezen Angela, vergeet mijn opmerking dus maar snel.ligt aan kijken op het tablet!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fab card :)) Great design.

  Thank you for joining us at CRAFT Challenge this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fab card thanks for sharing at craft this week and good luck

  BeantwoordenVerwijderen
 13. This creation is fantastic Angela. Well worth your hard work.
  Hugs
  Cathy
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I think this turned out great Angela, I use my print and cut a lot too, also when printing I use matt photo paper, the colours seem to come out much better. Depends on the printer too I guess. overall your card is super.xx💖 [Aussie aNNie's Blog]

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super cute!!! Thank you for joining us at Cardz 4 Guyz, good luck!!! Amy DT

  BeantwoordenVerwijderen
 16. A great card - thanks for joining us at Cardz 4 Guyz.

  Helen x

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela