Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

vrijdag 13 mei 2011

Thee(koffie)meisjes...

de trouwe volgers zullen nu wel denken... daar heb je haar weer met de thee(koffie)leutjes. Helemaal waar; door een storing was dit bericht foetsie. Dus bij deze nog maar een keer.

Afgelopen woensdag ben ik aan het stoeien geweest met een knipvel van Yvonne (tjonge wat tekent zij geweldig!!). Het resultaat van al dat knippen en plakken wil ik graag laten zien.


Behalve het 3D vel heb ik voor dit kaartje ook een designable van Marianne Design gebruikt; erg leuk om mee te werken...
Verder heb ik het kaartje voorzien van een tekststicker (ik vond dat er geen ruimte was voor een tekststempel) en wat vlindertjes en glitterstipjes.


Ik wilde eens een keer heel andere kaarten maken dan ik gewoonlijk doe... maar helemaal geslaagd ben ik daarin niet; kon het toch niet nalaten bloemetjes (floralpunches Nellie Snellen) te verwerken en een tekststempel (Scent my Cards) te gebruiken. Verder heb ik in de hoekjes gedeelten van een designable van Marianne Design gebruikt en het kaartje afgewerkt met halfparels, dewdrops en vlindertjes.
En nu maar hopen dat dit berichtje blijft staan...

Wens ik jullie een heel fijn weekeinde en wellicht tot een volgende keer...
xxAngela

4 opmerkingen:

 1. Hallo Angela,
  Mooie kaartjes hoor. Leuk dat je volger van mijn blog bent geworden. Heb natuurlijk ook even bij jou rondgekeken en zoveel leuke kaartjes gezien dat ik ook gelijk volger bij jou geworden ben.

  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Angela wat een schatjes zijn het allebei! Ga jouw ook volgen hoor je maakt erg mooie kaartjes!
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Angela,

  Super dat je volger geworden bent van mijn blog, gezellig.
  Je kaarten zijn weer super mooi.


  Gr.Helga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaartjes heb je weer gemaakt!

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela