Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

dinsdag 31 mei 2011

Hoppie...

Op diverse blogs had ik gezien dat met 1 kaart aan diverse challenges e/o wedstrijden meegedaan wordt... ja niet - zoals ik - met 2 of 3 (en dat vind ik al een hele toer *lol*)... maar d'r is dan een lijst van challenges. Echt knap hoor!!! Het onderstaande kaartje laat ik dit keer meedoen met 2 challenges en een wedstrijd... voor mij al een hele prestatie; vind het verschrikkelijk moeilijk om alle opdrachten in 1 kaart te combineren... dat is zweten hoor *lol*...
Uiteindelijk is er dit kaartje uitgerold.


De sketch is van de Crea Miep Challenge voor de maand mei.Ik kwam in de knoei met de ballon, dus moest ik het iets aanpassen. De stempel is een Hoppie van Nellie Snellen en is weer ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden. Het designpapier is van Basic Grey - June Bug. Ik heb speciaal deze paperpad gekozen, omdat deze zo kleurrijk is. En dan kom ik gelijk bij de tweede challenge; nl die van CropStop... Complementary Colors. Wat ik er van begrijp is dat je kleuren uit een kleurenwiel moest kiezen die in dat wiel tegenover elkaar staan. Ik heb geprobeerd de blauwe en de oranje-rode tinten in de kaart te verwerken... vond het best een uitdaging.
De bloemen en de swirl heb ik uitgesneden met de Silhouette en vervolgens bewerkt met diverse kleuren Cat's Eye. Verder het een en ander opgeleukt met wat dew drops en plakparels. En tot slot heb ik Hoppie ingestuurd op de club Kaarttechnieken voor de meiwedstrijd (van Nellie Snellen).

Allemaal een hele fijne avond gewenst. Bedankt voor jullie bezoekjes en tot een volgende keer.
xxAngela

7 opmerkingen:

 1. Hallo Angela,

  Deze is ook erg leuk. Heb dat ook altijd met die challenges, kom nooit verder dan 1 kaartje voor drie verschillende, vind het dan al lastig genoeg.

  Bij een swap maak je een kaartje voor degene die onder jou op de lijst staat, hierbij doe je ook een pakketje met de materialen die je hebt gebruikt (papier, afdrukje, bloemen, lint). Het is dan de bedoeling dat de persoon die jouw pakketje krijgt hiermee een compleet ander kaartje maakt. Verder werkt het denk ik wel hetzelfde als een ketting, nr 1 stuurt naar 2 enz. enz. De laatste in de rij stuurt het dan weer naar nr 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitternd kaartje
  Heel kleurrijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful card! Your choice of colors and coloring are perfect. Thanks for joining our CropStop Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The color scheme you used in your project does such a good job with the challenge-our compliments to you on the Complementary Color design. Thanks for sharing it with us at CropStop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. all the details on here are just amazing!

  -- dalis
  Cropstop DT

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela