Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

zondag 5 november 2017

The Fifth Annual Month of Holidays - Beccy's Place

Goede morgen allemaa!

Bij Beccy's Place is afgelopen woensdag voor de vijfde keer 'de maand van de feestdagen' (vrijvertaald) begonnen.
Beccy organiseert dan allerlei 'wedstrijdjes' waarmee je digi's van haar kunt winnen. Je moet wel goed haar blog in de gaten houden.
Allereerst is daar de maandelijkse challenge. Dat is deze maand (hoe kan het ook anders) kerstkaarten. Normaal gesproken moet je om in aanmerking te komen voor de prijs een digi/freebie van Beccy's Place gebruiken. Deze maand hoeft dat echter niet.
Elke zaterdag in november maakt Beccy 3 winnaars bekend en op 1 december de 'grote' winnaar.
En of dat nog niet genoeg is, kun je elke dag een digi winnen door een reactie op de kaarten te geven die elke dag geplaatst worden.
Maar dat is nog niet alles..... ook plaatst Beccy een enkele keer een bericht 'Ready, Set, Go' .... Dan ontvangen de eerste 10 inzendingen na een bepaald nummer een digi naar keuze. Hoe leuk is dat allemaal?!?! Je mag net zo vaak meedoen als je wilt..... als het maar een kerstkaart is.

Ik ben de afgelopen weken verder gegaan met het maken van kerstkaarten en al rommelende tussen mijn hobbyspulletjes, kwam in mijn QuicKutz map met stansen tegen en met deze stansen heb ik onderstaande kaart gemaakt. De 4 frames zijn Nestabilities van Spellbinders. Ideaal voor een snelle kaart!


Challenges:

Nu het hier wat rustiger lijkt te worden (ik blijf nog een beetje voorzichtig), wil ik toch proberen een flink aantal kerstkaarten te maken..... Beccy's Place stimuleert dit voornemen deze maand behoorlijk *lol*.

Rest mij jullie een heel fijne zondag te wensen en te bedanken voor jullie trouwe bezoekjes en leuke reacties telkens weer..... net als iedereeen, geniet ik hier ook van :).

Tot een volgende (kerst)kaart.

20 opmerkingen:

 1. Great card Angela, I love the four different sections. It was a great idea to place different die cut images onto different shaped mats. The non-traditional colour scheme is fabulous! Well done.
  Cheers,
  Beccy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuk maar ik word al moe als ik het lees Angela, dat gaat hem dus niet worden vrees ik hihi!
  Fijn dat je weer wat meer aan freubelen toekomt, heerlijk als het lukt maar prettig idee dat er geen druk op de ketel zit en deze kaart met al die vormpjes is al een super leuk begin!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn super geworden met je Quickutz stansen! ik heb ze ook allemaal nog en vooral de kleine alfabetten komen nog regelmatig van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om zo met die verschillende vormen een kerstkaart te maken. Het is net een kleine collage Angela, mooi.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag je berichtje in mijn zijbalk verschijnen en dacht: even vragen of het al wat rustiger is bij Angela. En je schrijft het al....hopelijk zet het door.
  Je kaart is heel leuk bedacht. Ik ga weer eens kijken bij Beccy...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf gedaan Angela!
  Wat een goed idee om je (QuicKutz) stansjes weer eens te gebruiken! Hier liggen er ook nog de nodige, soms gebruik ik ze nog wel, maar ook alle nieuwere stansen en niet te vergeten de Cameo willen graag aan bod komen.
  Groetjes, Liselot

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi strak kaartje !!!!!
  Soms zijn de oudere stansen weer heel leuk om te gebruiken !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je toch weer wat meer tijd kunt besteden aan kaarten maken, je hebt meteen al zo'n mooie gemaakt.. Voor mij is dat echt niks, ik ga wel rustig verder met mijn kerstkaarten, bijna 50 klaar,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt en bedankt voor de tip bij Beccy ga eens kijken. Fijn te lezen dat je wat tijd hebt om te fröbelen.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kerstkaart Angela ! Ik hoop dat het hier ook rustiger wordt ! Ik zou ook nog veel kerstkaarten moeten maken ....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kerstkaart heeft het "rommelen" tussen je spulletjes opgeleverd. Ik ga ook maar eens bij Becky's place kijken. Je hebt goed reclame gemaakt :)
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. fijn Angela dat het wat rustiger is , en zo heb je weer een beetje tijd voor jezelf.
  dit kaartje is super leuk ook zo met de kleurtjes
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke kaart!
  Heb het inderdaad voorbij zien komen bij Beccy maar nog niet meegedaan.
  Fijn dat je weer in wat rustiger vaarwater bent gekomen.
  Geniet van je dag,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. What a fun little quadrant design ... so very glad you joined our *creature feature* at Jingle Belles.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige kerstkaart. Fijn dat het nu wat rustiger is en je wat meer tijd voor kaarten maken hebt.
  Groetjes Ina.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. what a fun and festive holiday card, and such a great use of dies! so pleased you could join our "creature feature" fun at JINGLE BELLES! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela