Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

woensdag 7 september 2016

Happy Birthday!

Goede morgen allemaal!

Zoals velen van jullie inmiddels weten, ben ik een verstokt fan van kleuren met potloden!
Toch vind ik het ook leuk om zo nu en dan met andere kleurmediums te kleuren. Eén van mijn favoriete 'alternatieven' zijn toch wel de Magicals van Lindy's Stamp Gang.
Tijdens onze laatste DT-dag van Craftliners heeft Wenda een workshop gegeven met de Magicals. De ingekleurde afbeeldingen had ik toen netjes in een plastic zakje gedaan om er later thuis een kaart mee te maken...... wat er echter nooit van gekomen is. Een tijd terug - toen ik een bepaalde stempel zocht - kwam ik het plastic zakje weer tegen. Dat kwam goed uit! Ik kon met de ingekleurde stempels de kaart maken die ik voor ogen had. Het moest een verjaardagskaart worden voor één van mijn trouwste blogmaatjes. Na wat heen en weer geschuif met de afbeeldingen is er uiteindelijk deze kaart uitgerold (ik kan 'm nu rustig plaatsen, want de kaart is alláng op de plaats van bestemming..... en ze was er blij mee; gelukkig)


Zoals gezegd zijn de toekan en de bloemen/blaadjes ingekleurd met de Magicals. De stempels komen uit een stempelset van MFT. Daarbij hoort ook een stansset. Wenda had het ons allemaal netjes gestempeld en gestanst aangeleverd..... we konden zo aan de slag.
Ook de tag werd op de DT-dag uitgedeeld. Deze was voorbewerkt met reliëfpasta en een sjabloon en wij moesten - onder leiding van Lydia -deze bewerken met de Starburst Sprays van Lindy's. Op de foto is goed te zien dat deze sprays een hoog bling-bling effect geven. Om het accent écht op de ingekleurde afbeelding en de tag te houden, heb ik gekozen voor een ecru achtergrond. Deze is uitgestanst met een Nestiestans van Crealies. De tekst is van een stempel van MFT en is ook uitgestanst met een Nestiestans van Crealies.
Zowel het ecru als het groene cardstock is van PapiColor.

Een hele fijne dag allemaal.
xxAngela

7 opmerkingen:

 1. Heel leuk. En ook dat je de achtergrond verder rustig hebt gehouden, komt alles zo mooi uit!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig kleurwerk Angela,
  je hebt er een supermooie kaart mee gemaakt,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Angela, alle kleurtjes passen goed bij elkaar.
  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Angela

  Jaaaaaaaaa de kaart was voor mij en hij was schitterend.
  Je hebt weer een dikke 10 verdiend, hele mooie afbeeldingen en kleuren. SUPER !!!!
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela