Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

maandag 22 september 2014

Kleine meisjes worden groot....

Hallo allemaal...
dit keer laat ik jullie geen kaart zien, maar een uitnodiging voor een bruiloft.... nee niet zo maar een bruiloft.
'Onze' Leonie is in het huwelijksbootje gestapt met 'haar' Sebastiaan en ik mocht de uitnodigingen voor hun bruiloft maken. Het is een zeer kleinschalige bruiloft geworden (intiem en zéér gezellig), dus zoveel uitnodigingen hoefde ik niet te maken.
Zij hadden bepaalde ideeën in hun hoofd en ik heb gekeken of ik deze kon realiseren. Met hulp van mijn grote vriend Cameo is héél veel te realiseren en dit is het geworden.
Klik op de afzonderlijke foto's voor een duidelijker beeld.


De liefdesboom is opgebouwd uit 6 verschillende kleuren bomen; allemaal met hartjes cq. blaadjes op verschillende plekken én uiteraard een kale boom, zodat je onderstaand effect krijgt (2e foto).


Het uitnodigingslabel zag er globaal zo uit (ik heb alleen persoonlijke gegevens verwijderd).
Het label heb ik weer met het print&cut systeem van de Cameo gemaakt. De kleine afbeeldingen naast de verschillende tijden zijn allemaal digital designs uit de Silhouette Online Store, evenals de enveloppe en de telefoon.

Ook mocht ik de 'gift box' voor hun maken. Dit heb ik in de kleuren van de uitnodiging gedaan.
Als tastbare herinnering aan hun trouwdag hebben we het bruidspaar 2 mokken en een setje van 4 onderzetters gegeven met daarop de bomen en de houten 'wegwijzer' van de uitnodiging. Ik heb alleen de tekst 'wij gaan trouwen' veranderd in 'getrouwd' (uiteraard in de software van de Cameo); dat is het voordeel als je de uitnodigingen zelf maakt.... je kunt er dan ook wijzigingen in aanbrengen *grijns*.
De mokken en de onderzetters zijn gemaakt door Margret van Kreatief Enter. Nogmaals super bedankt Margret!

Al met al is het een schitterende bruiloft geweest.... een dag met een gouden randje.
En of dit allemaal nog niet mooi genoeg is...... de jonggehuwden worden over een kleine 5 maand mamma en pappa.... wat dus weer inhoudt dat Martin en ik opa en oma worden *glunder*.

Nu weten jullie ook waar ik de afgelopen 3 maand mee bezig geweest ben. Inmiddels is de bruiloft ruim 2 weken geleden en ben ik weer van mijn roze wolk af en probeer de dagelijkse beslommeringen weer op te pakken *lol*.13 opmerkingen:

 1. Nou Angela
  het zijn ergggg leuke uitnodigingen, en ook het cadeautje van Margret is heel leuk, maar wat een schitterend bruidspaar, en dan nog opa en oma worden
  je geluk zal inderdaad niet op kunnen.
  super allemaal.
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als 1e natuurlijk gefeliciteerd met het trouwen van je dochter! En als tweede; wat spannend om Oma te worden! Heel bijzonder! Dat kadootje is zo mooi bij de mooie uitnodigingen! En de kadodoos is super; daar zul je vast veel fijne opmerkingen over hebben gekregen! Geniet van de tijd tot de geboorte! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Angela,
  de uitnodigingen zijn prachtig en de mokken en onderzetters supermooi..schitterende foto's van een hele mooie dag,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOOOOOOOOOOOOOH Angela, dank je wel dat je ons laat mee genieten!! Allereerst van harte gefeliciteerd en wat een mooi bruidspaar!! Je moet gewoon op die roze wolk blijven zitten want nog even en jullie zijn grootouders............zo symbolisch nu ook die handen op dat heel kleine bolle buikje van de bruid. Leuk een foto van je man te zien en wat zie jij er ook prachtig uit in die zwarte jurk (dat ben je toch??). Jouw creaties zijn beeldig en wat gaaf dat er mokken en onderzetters van zijn gemaakt.......een heel aparte, blijvende herinnering aan een prachtige dag!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So gorgeous Angela. Gorgeous creations and lovely photos. I cant translate your postings any more in bloglovin so I can only guess what is going on. Lol!!!
  Hugs
  Cathy
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dat er allemaal leuk uit! Schitterend, echt! Heel mooi bruidspaar en gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Angela
  De uitnodigingen had ik al mogen bewonderen op CCC. De giftbox, onderzetters en mokken zijn mooi gemaakt, super. Prachtige foto's hebben jullie. Leuk dat jullie opa en oma worden. Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat geweldig leuk allemaal en wat een mooi bruidspaar! Lijkt me super genieten en wat een cadeautje om opa en oma te worden, je kan gewoon op die roze wolk blijven zitten hoor :)
  Wat een goed idee om twee dozen op elkaar te zetten voor de enveloppedoos, om het maar even zo oneerbiedig te zetten, Vind hem super leuk geworden, die ga ik onthouden wie weet komt die hier ook nog eens van pas.
  Een fijne dag vandaag,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Angela,
  Wat een prachtig bruidspaar! Ook jij straalt helemaal!
  En wat een prachtige giftbox heb je gemaakt. Als de enveloppen leeg zijn, blijft er zo een mooie herinnering over. Ook de mokken en onderzetters van Margret zijn een heel leuk aandenken aan een bijzondere dag. En nog een extra verrassing toe: oma en opa!
  Groetjes, Liselot

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooooh wat mooi allemaal Angela!!!
  Prachtige uitnodigingen, geweldig mooi bruidspaar en als klap op de vuurpijl word je ook nog eens oma!!
  Proficiat mat alles!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog van harte gefeliciteerd met het huwelijk van je dochter. Mooie foto's van o.a het prachtige bruidspaar.En wat een leuke uitnodigingen en mooie cadeaudoos heb je gemaakt. Ook de mokken en onderzetters zijn erg leuk. En ook nog het bericht dat jullie opa en oma worden. Gefeliciteerd.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg mooi! Lief dat je meteen een beetje reclame voor mij maakt.

  Liefs Margret

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela