Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

woensdag 11 september 2013

Challenges....

Goede morgen allemaal...
Vandaag is er weer een nieuwe challenge gestart bij Kleuren met Potloden.
Team 1 heeft schitterende kaarten gemaakt a.d.h.v. een even schitterende sketch van Bernadet. Verder zijn er geen opdrachten alleen het volgen van de sketch.... niet écht moeilijk dacht ik zo. Zoals altijd is het weer een maandchallenge en heb je dus de tijd tot 10 oktober a.s. Ik zou zeggen grijp je kleurpotloden en doe gezellig met ons mee.

Dan is afgelopen maandag de 2e week ingegaan van de verjaardagschallenge bij Creative Cutting Challenges. Samen met Ula heb ik de extra inspiratie voor mijn rekening genomen.... 
De vorige keer ben ik aan het experimenteren geweest met printable patterns, dit keer heb ik het tekenen en snijden geprobeerd te combineren. Dit n.a.v. de vrijdagstutorial bij Creabest. Zowel de tekst als de vlinders zijn eerst getekend en daarna heb ik de omtrek uitgesneden. Ook dit vind ik érg leuk om te doen.... de Silhouette heeft zóveel mogelijkheden.
Tot zondag a.s. kun je nog meedoen met de verjaardagschallenge; je hoeft niet persé een plotter te gebruiken.... een stansmachine (Cuttlebug, BigShot, DoubleDoXL enz. enz.) mag ook!!!

Dit was het voorlopig weer.... allemaal bedankt voor jullie leuke reacties op mijn 'oude materialen' kaart en graag tot een volgende keer.
Een hele fijne dag gewenst...

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart Angela. Heel rustig.

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart!! Lijkt me erg leuk om te doen!
  Dank je wel voor je lieve reactie op mijn laatste kaart!
  Geniet van je avond, Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gelukt! Mooie kaart! Zo te zien heb je eindeloos veel mogelijkheden (alleen eerst alles proberen...) Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela