Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

dinsdag 13 september 2011

Het is niet anders....

Soms word je door het leven gedragen en soms gesleept..... wij zitten op dit moment in de 'sleepfase'.....
Zoals enkelen van jullie weten, is manlief zwaar MS-patiënt. Voor de dagelijkse verzorging is hij geheel afhankelijk van de thuiszorg en van de kinderen en mij. Tot voor een dikke maand was dit goed te doen. Als ontspanning had ik mijn 'kaartenmakerij' *lol*.

Echter..... begin juli werd Martin wat ziekig. Uit de gebruikelijke 'routine-onderzoekjes' kwam naar voren dat hij een fikse blaasontsteking had (MS-patiënten signaleren dit mogelijk veel later dan gezonde mensen).... niets ernstigs dachten we; kuurtje en klaar is Kees. Niet dus..... na 3 antibioticakuren was het nog niet over..... sterker nog; hij werd steeds zieker met als dieptepunt een spoedopname in het ziekenhuis midden augustus. Daar hebben ze hem via infuus de 4e kuur gegeven en daar knapte hij zienderogen van op; GELUKKIG!!!. Na ruim een week lekker vertroeteld te zijn door de verpleging en door de kinderen en mij (wij mochten de hele dag bij hem blijven.....mede door het feit dat men in een ziekenhuis niet die verzorging kan geven die Martin nodig heeft), mocht hij eind augustus (met de 5e kuur in tabletvorm) weer naar huis.
Inmiddels zit Martin aan de 6e kuur en heeft hij véél meer zorg nodig dan vóór de infectie. Hij blijft zo ontzettend moe....nu weten we niet of dat de infectie is of dat de MS toegeslagen heeft. Volgens de huisarts is de kans groot dat die vermoeidheid tzt minder wordt.....
Jullie begrijpen dat ik nu aanzienlijk minder tijd heb om kaarten te maken, te bloggen en een kijkje te nemen op HJ en clubs...... helaas; het is niet anders.

Omdat ik nog tot eind september in het DT zit van 'Create with TLC', heb ik tussen de bedrijven door onderstaande kaarten nog weten te maken.
Helaas laat de inspiratie te wensen over (of zoals ik al vaker op andere blogs gelezen heb....'deze kaarten moesten uit mijn tenen komen' *lol*)....

Deze kaart behoeft geen toelichting.... de tekst van 'Create with TLC' spreekt voor zichzelf.


Onderstaande kaart is een vintage-image van Paulette en is net als de bovenstaande tekst te koop in de store van Paulette.
De keukenattributen heb ik met de Silhouette gemaakt. De make up zijn afbeeldingen van snijbestanden van Silhouette. 


Medebloggers dit was het voorlopig weer.....
Allemaal een hele fijne dag gewenst en tot een volgende keer....
xxAngela

10 opmerkingen:

 1. Jeetje meissie ik hoop voor jullie dat hij snel weer wat opknapt. Het zal allemaal best wel zwaar zijn zo met die extra verzorging, maarja je doet het toch voor hem hè, nou petje af hoor.Je kaartjes zijn trouwens erg mooi, die eerste daar vind ik ook de tekst erg mooi van. En die tweede is toch erg leuk met al die keukenattributen aan dat lijntje, super.
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Angela,
  Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte toe hopelijk knap je mannetje gauw weer wat op, doe rustig aan hoor.

  Je kaartjes zien er schitterend uit, ik vind de bovenste erg mooi, prachtig met die tekst.

  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Angela.
  Wat vervelend allemaal. Ik hoop dat je mannetje gauw weer wat opknapt en ik wens je dan ook heel veel sterkte. De kaarten die je gemaakt hebt zien er prachtig uit hoor!!!

  Groetjes Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Angela,

  Goh, dat is niet mis...ik hoop dat je man nog wat opknapt en dat jij ook weer wat meer rust en ruimte krijgt! Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte! Je kaartjes zijn prachtig.
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop dat je man snel weer wat opknapt
  en ik wens jullie allemaal heel veel sterkte!
  Je kaarten zijn prachtig Angela!!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Angela,
  Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte, en hoop dat er spoedig enige verbetering optreedt, zodat het leven een beetje draaglijker wordt...
  Jouw kaartjes zijn super, maar het is te begrijpen, dat de inspiratie een beetje achterwege blijft...
  Ik hoop spoedig weer iets van je te bewonderen!

  Groetjes, Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Angela,

  ich wünsche deinem Mann schnell gute Besserung und dir viel Kraft für die nächste Zeit. Mein Mann ist auch sehr krank und ich kann gut verstehen, dass du mit den Gedanken woanders bist und keine Lust zum basteln hast.
  Ich denke an dich.

  Liebe Grüße Nicola

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Angela,
  Soms kunnen mensen die je eigenlijk niet kent je zó raken...wat een fantastisch gezin heb je!!
  Ik begrijp dat je geen andere keus hebt dan door te gaan maar het moet wél gedaan worden...
  Wees trots op jezelf en wens je man héél veel beterschap...
  Ik denk aan jullie!
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jee Angela, wat een heftige tijd zal dit zijn. Hopelijk knapt je man weer snel op.
  Je kaartjes zijn in ieder geval superleuk, ook al moesten ze uit je tenen komen.
  Ben heel benieuwd hoe HET papier je bevalt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Angela, wat een gedoe daar bij jou thuis en dat is nog maar zacht uitgedrukt. Ik heb met jullie te doen en begrijp helemaal waarom je nu weinig tijd hebt. Geweldig dat je nog tijd hebt gevonden om deze twee kaarten hebt kunnen maken. Mooi zijn ze allebei. Het allerbeste met je man en sterkte met het verzorgen. Hopelijk gaat het spoedig veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela