Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

zondag 2 april 2017

Craftliners Challenge April: Driehoeken!

Goede morgen allemaal!

Het is alweer de tweede van de nieuwe maand en dat betekent een nieuwe challenge bij Craftliners.
Deze maand willen we graag driehoeken zien op/in jullie kaarten/creaties.
Ik ben in mijn paperpads van Craftlines gedoken en kwam daar een (oude) paperpad van Carta Bella tegen 'Hello Again'...... en waarachtig daar zaten nog 2 velletjes met driehoekjes in.
Dus ik had het thema al te pakken. Maar om nou alleen het DP te gebruiken komt mijn eer iets te na (nee hoor ik leg de lat helemaal niet hoog * grijns*).

Afgelopen maand zat er in mijn DT-pakket van onze sponsor :) een prachtige tag/label van DoveCraft  'Just for You' en die wilde ik persé gebruiken...... maar dat was geen driehoek. Toen schoot me te binnen dat ik nog een bloemenstans van Tattered Lace heb..... en met een beetje fantasie maak je daar driehoekjes van.
Genoeg ideeën..... aan de slag.

Ik ben simpel begonnen.... nl. met cardstock te zoeken bij mijn DP velletjes. Dat had ik snel gevonden; PapiColor kleur camel paste perfect. Het cardstock op maat gesneden en dubbelgevouwen en het DP erop geplakt. Daarna de tag uitgestanst uit de 'afvalstrook' van het cardstock. Vervolgens de stans op een vel DP uit de paperpad gelegd en de omtrek overgetrokken en met de hand uitgeknipt. Het cardstockstansje op het DP geplakt. Uit hetzelfde DP de lace bloem van Tattered Lace gestanst en uit het cardstock de solide bloem gestanst. Het maatje kleiner van de solide stans heb ik met cardstock door de stansmachine gehaald en daaruit driehoekjes geknipt. De lacebloem op de cardstockbloem geplakt en daarna met 3D lijm de driehoekjes op elk laceblad geplakt. In het hart van de bloem heb ik een driehoekbrad geslagen.
Ik vond 1 tag wel erg kaal op de kaart, dus heb ik hetzelfde 'omtrekproces' nog een keer op het stippeltjes DP gedaan en op het camelcardstock. Beide labels vond ik te kaal en daarom heb ik door de DP versie 2 driehoekbrads geslagen en op de cardstock versie een ster van driehoeken geplakt.
De randen van de labels-ster-bloem heb ik bewerkt met een roze mini-inktpad van MyFavoriteThings.
Daarna alles op de basiskaart gelegd. Nog steeds vond ik het niet af. Toen schoot me te binnen dat ik nog ergens heel dun metaaldraad moest hebben in de kleur van de brads..... en ondanks de chaos in mijn hobbyhonk vond ik het zakje met metaaldraad direct :). Van het goudkleurige draad heb ik een flink stuk afgeknipt en een aantal keren om mijn hand gedraaid tot verschillende maten lussen en deze vastgedraaid. Een dot lijm van de lijmpistool op de kaart gedaan en daar het draad, de tags en de bloem op vastgeplakt....... en klaar was de kaart.

Hop ff naar het Craftlinersblog en kijk hoe mijn DT-collegaatjes de opdracht geïnterpreteerd hebben en doe deze maand gezellig met ons mee. Uiteraard valt er een leuke prijs te winnen gesponsord door Craftlines.

Dat was het voorlopig weer.
Geniet van de zondag en graag tot een volgende keer.

8 opmerkingen:

  1. Superleuk met al de driehoekjes. Je ziet er steeds meer als je langer kijkt.
    Ik ga ook eens neuzen in mijn papierblokjes
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt een leuke en originele kaart gemaakt met het thema driehoekjes Angela.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De driehoekjes zijn rijk vertegenwoordigd op je kaartje. Maar wat heb je dit onwijs leuk gemaakt zeg.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Such a lovely creation Angela. Love the pattern and colours.
    Hugs
    Cathy
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een moeilijke opdracht lijkt me met de driehoekjes maar je hebt een geweldig voorbeeld gemaakt. Heel vrolijk en een super idee met de tags. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een heel mooie kaart, de tags en bloem staan zo gaaf tegen de achtergrond en alle tinten matchen supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi Angela, heel mooi.

    Lieve groet,Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fleurige en vrolijke kaart Angela !

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela