Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

donderdag 3 maart 2016

Amazing!

Goede morgen allemaal!

Hier ben ik al weer en deze keer met een kaart voor het Kleuren met Potlodenblog.
Onlangs was ik een beetje aan het rommelen tussen mijn stempels en kwam ik deze schattige stempel van Nellie Snellen tegen. Het is al een oudje, maar ik blijf het een leuke stempel vinden. Zeker in combinatie met de tekstdigi van Create with TLC 'Amazing: something that takes your breath away'.
Dat gevoel heb ik altijd als het weer lente is. De bloesems aan de bomen, de bloemen die gaan bloeien, kikkers in de retentievijvers tegenover ons huis. Kan me zo verheugen op het voorjaar....
Deze kaart heb ik gemaakt voor Shandri in het kader van 'Post voor Kanjers'. Shandri is een jonge vrouw van begin dertig die helaas rolstoelgebonden is. 


De afbeelding heb ik ingekleurd met Faber Castell kleurpotloden en uitgestanst met een stans van MFT. De achtergrond heb ik bewerkt met een roze Molotow marker. Ook de achtergrondpapiertjes heb ik met een stans van MFT gestanst.
Het desinpapier komt uit een oude paperpad van BoBunny. De tekstdigi van TLC heb ik geladen in de software van de Cameo en daarna uitgesneden.
De bloemen zijn van Prima Marketing en de takken zijn gemaakt met een stans van Nellie Snellen. De bloesems zijn van ?? en bewerkt met een Perlen Pen. De brads zijn van Whiff of Joy. 

Als ik alles zo nalees kon deze kaart heel goed 'goud van oud' heten, want behalve de MFT stansen is al het gebruikte materiaal zeker 3 jaar oud.... en toch nog zeer bruikbaar *grijns*.

Voor de liefhebber hier de kleurnummers:
* haar: 179-178-280
* huid: 132-189-190
* vleugels: 172
* jurk: 129-124 en 170
* schoenen: 170-124-280
* kikker: 170-124
* bloem: 107-124-170

Challenges:
# AnMaCreatief: 54 - lente
# The Paper Shelter: 238 - bingo (sentiment-flowers-gemstones)

Dat was het voorlopig weer.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en heel graag tot een volgende keer.
xxAngela

10 opmerkingen:

  1. Dat is ook een dot van een stempel Angela en hier helemaal op jouw lentebloesemkaart! Je bikkenparade hier onder is ook beeldig..heb zelf ook wat op mijn bureau staan met potloden en schaartjes etc., super handig!

    xx Irene

    PS; morgen hopenlijk uitslag, ik mail je!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is so cute and so beautifully coloured.
    Tony is getting worse each day I am sad to say. We are seeing so many specialists there usual isn't a day in the week that we are not at the hospital or doctors. Thank you for asking.
    Hugs
    Cathy
    xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. schattig stempel heb je gebruikt, je kaartje ziet etr prachtig uit, mooi zijn de takken met de kleine bloemetjes,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk kaartje. Mooie stempel (zoals het elfje kunnen kinderen ook verwonderd kijken naar een bloem een beestje e.d ..prachtig) leuke tekst en bloemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een prachtige kaart met een van mijn favoriete stempels. Dat het een oudje is maakt mij niks uit, het blijft schattig! Ook prachtig gekleurd. De takken zijn ook erg leuk erbij. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is ook een amazing kaart Angela. Heel mooi gemaakt in combinatie met de bloemen en de takjes.Heb ook zal zin in het voorjaar. Groetjes Marai

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele mooie en vol lentegevoel kaart, Angela!
    Mooi met die kleine bloemetjes en takjes.
    Groetjes, Ula

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Beautiful card with such a sweet image. Thank you for playing along with us at TPS. Pat K x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohh, wat een lieverd zeg, mooi kaartje en zo'n leuke tekst, ben het er helemaal eens mee!! Heb de afgelopen paar dagen heerlijk kunnen genieten tijdens mijn boswandelingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het is zeker een leuke stempel: wie wat bewaard heeft wat toch?! Je kaartje vind ik prachtig.
    Gezellig dat je meedoet bij AnMaCreatief.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela