Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

vrijdag 5 augustus 2011

Silhouette...

Dit keer bedoel ik met silhouette niet de snijmachine, maar écht een silhouette; in dit geval een digi. Het is een digi van Floppy Latte Design.


Het bordeauxrode achtergrondpapier is een freebie van Create with TLC.  Het swirly geheel is een gedeelte van de 'Vintage Background Gates' ook van CTLC.
Het silhouette en de VBG heb ik uitgestanst met een Nestability. De kaart is verder afgewerkt met bloemetjes (floralpunch Nellie Snellen) en blaadjes (creatables Marianne Design). Verder heb ik wat lint en embellies uit mijn voorraadbakje gebruikt.
Vind zelf de kaart niet geworden wat ik voor ogen had.... tja dat wil ook wel eens voorkomen. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden; suggesties - hoe het anders had gekund - zijn welkom...

Eigenlijk had ik hiermee moeten beginnen.... 
Allemaal heel hartelijk dank voor de deelname aan de CTLC-bloghop van vorig weekeinde; dacht dat het een succesvolle bloghop geweest is, gezien het aantal pageviews en niet te vergeten de leuke reacties; nogmaals dank.
Ook de nieuwe volgers wil ik bij deze welkom heten.... erg leuk dat jullie mijn blog willen gaan volgen.

Dat was het voorlopig...
Een fijne dag gewenst en misschien tot later...
xxAngela

8 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kaartje, haha ik dacht eerst meteen wat mooi gedaan met de Silhouette, tot ik verder las en zag dat het een stempel was. Ik vind het een prachtig kaartje, niks mis mee hoor. Als je wat anders wil zou je misschien alleen de bloemen van de dame in kunnen kleuren of er echte bloemetjes op plakken, anders zou ik het ook niet weten. Maar zo is ie ook toppie hoor
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Angela

    Ik vind het weer een plaatje hoor
    Niets op aan te merken.Zo als altijd hé #lol#
    De stempel is ook SUPER !!!!!!!
    Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi dat zwart zo op die bordeauxrode achtergrond, stijlvol geheel Angela!

    Goed weekend, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Angela,
    Ik vind je kaart heel apart en die kleurencombi heel mooi! Niks op aan te merken...
    fijn weekend en tot de volgende blog!

    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Angela, ik vind dat je die achtergronden heel creatief heb gebruikt en de kleurencombi er ook erg mooi. Het is een prachtig geheel. Ik geloof, dat ik de bloemetjes op het hoedje van de dame in de kleur van de kaart zou hebben gemaakt of het randje van het uitgesneden papier nog die kleur zou geven. Soms lijkt het of we over onze eigen kaart nooit tevreden zijn, terwijl iedereen het prachtig vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I love the card. Great image-I went right over to Floppy Latte's and got four images.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Angela,
    Wat leuk die silhouette digi, doet me denken aan papierknipkunst. En ja,ik heb het ook wel,dat ik een kaart af heb en het toch niet helemaal geworden is wat ik in gedachten had. Maar anderen kijken er met andere ogen naar.Ik vind het een mooie kaart geworden. Misschien vallen de zwarte blaadjes iets te weinig op,op de zwart/wit achtergrond. Je zou de kaart nog eens kunnen maken en dan net even anders. Kun je het goed vergelijken.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi gedaan!! Mooie kleurencombinatie!!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela