Welkom!!


Leuk dat je de moeite hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Nóg leuker vind ik het wanneer je een berichtje achterlaat...

woensdag 4 mei 2011

Bild Malarna...

Al snuffelde tussen mijn stempelafdrukjes kwam ik deze Mimosa tegen...


De sketch is van Tiets en het papier is van Basic Grey - Nook&Pantry. Zoals bijna altijd (vergeet het wel eens) bewerk ik het designpapier en het afdrukje met een Cat's Eye inktpad.
Mimosa heb ik weer ingekleurd met Derwent Coloursoft en uitgestanst met een creatable van Marianne Design. Verder heb ik de hartjespons van Martha Stewart gebruikt. De bloemetjes komen uit mijn voorraadje en de gele blaadjes zijn uitgestanst met een stans van Joy. De groene blaadjes zijn geponst met een takjespons van Nellie Snellen.

Bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer.
Een hele dag gewenst...
xxAngela

4 opmerkingen:

  1. Hoi Angela!
    Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog en wat leuk dat je volger bent geworden! Natuurlijk ben ik meteen ff komen neuzen bij jou...je bent al aardig druk bezig geweest in zo'n korte tijd! Je maakt hele leuke, frisse en afwisselende kaartjes en ben ook volger geworden! Het is idd erg verslavend haha...maar wat hebben we toch een leuke hobby! Zelf ben ik ook veel aan huis gebonden door een chronische ziekte en beleef veel plezier aan het kaarten maken. Soms zou ik wel willen dat ik er meer kon maken, maar moet ik af en toe een dagje overslaan...
    groetjes en veel liefs uit Limburg.
    Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vrolijke kaart Angela, super kleurtjes!

    Groetjes, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooi en vrolijk kaartje]
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Angela wat heb je weer een super mooie kaart gemaakt.

    Groetjes Hanny.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs geweest bent en bedankt voor je reactie; ik lees ze met veel plezier. Graag tot een volgende keer.
xxAngela